Toppa med löjrom. Finhacka kräftstjärtarna och blanda ner dem. 1400 g kräftstjärtar. 180 g löjrom. 14 skivor vitt bröd 4 msk majonnäs 400 g kräftstjärtar salt och malen vitpeppar smör att steka i 80 g löjrom 1 tsk finhackad dill
Använder du en större stekpanna låter du blinierna svalna och skär sedan ut lagom stora plättar med hjälp av en stansring eller plastburk, exempelvis en sån som det legat skalade kräftstjärtar i
rostbiff, körsbärstomater, räkor och kräftstjärtar. en klick crème fraiche och en klick löjrom. Härliga lördag brukar jag säga och skriva i vanliga fall men nu kring jul och nyår är man så dagvild så man vet knappt vilken dag det är och man är dessutom ledig lite nu och då
Tillsätt därefter skalade räkor, kräftstjärtar eller annat som bara ska värmas. Spelar det så stor roll att brödet inte är hembakat eller att det inte är äkta löjrom