Ostpastejer med kräftstjärtar. -D Jag är galen i kräftor och frossar i dem under den här perioden. Oftast köper jag frysta kräftor, men allra godast är förstås att köpa färska svenska kräftor
Däremot fanns kräftstjärtar så det fick bli en god pastarätt istället. Vi skulle äta kräftor med goda vänner helgen som gick men tyvärr fanns inte ett enda av de frysta skaldjuren att tillgå på affären
tid för kräftkalas , men alla gillar inte att pilla och såsa de där hela kräftorna, då är det bra med en färdig Kräftstjärtscocktail med lite gott till
Grillade kräftor från Grillmat LCHF. Lägg kräftorna på en skärbräda med ryggen nedåt, ta ett stadigt tag om kräftan och klyv den på längden med en vass kniv
Det gör inte jag men jag äter gärna kräftor och dricker snaps. Låt kräftstjärtarna rinna av. 2 burk kräftstjärtar, à 320 g. Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering. Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill 8 portioner. 2 burk kräftstjärtar, 320 g
Såå krämig och full med smak såväl fisk och kräftor som färsk dill, citron och tomat. En burk kräftstjärtar åkte ner i kundvagnen och väl hemma möttes jag av bland annat mjukost och creme fraiche som började närma sig bäst-före-datum…
Allra sist precis innan servering så läggs kräftorna i. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake
Så typ en halvtimme senare så satt vi med rykande färska och varma kräftor. Så jag googlade fram ett recept på Arla som hette "nyförälskade kräftstjärtar" men den titeln kändes konstig på rätten som jag serverade maken och kusinen