Tycker du inte om koriander kan du ta bladpersilja istället. Garnera med koriander. Rör ihop dressingen bestående av sweet chili sås, saften från en citron, 1 msk olivolja och koriander. 170 g kräftstjärtar (1 burk). 2 msk hackad koriander eller bladpersilja
kungsräkor, eller kräftstjärtar. Tillsätt koriander och saft från limen. koriander, grovhackad. 4 personer Ingredienser 400 g spaghetti, tunn 4 vitlök, klyftor, hackade 25 g ingefära, färsk, skalad och finstrimlad 2 msk rapsolja 400 g kungsräkor, eller kräftstjärtar 1 röd spansk peppar, urkärnad och finhackad 2 dl koriander, grovhackad 1 lime, saften från 0,5 tsk salt
Ringla dressing över allt och toppa med färsk hackad koriander (eller persilja). Grundsalladen i botten, sen nektariner, halloumi och 1 burk väl avrunna kräftstjärtar
Strö över mycket färsk timjan och koriander samt avrunna kräftstjärtar inför servering. Kreolsk Gumboca 6 pers4 kycklingfiléer250 g chorizokorv (jag använde Asado)2 stora gula lökar3 stjälkar selleri1 röd paprika1 grön paprika1 vitlök king solo1 burk cocktailtomater (eller krossade tomater)3 majskolvar2 morötter1 skvätt vitt vin2 lagerblad1½-2 tsk chilipulver2 msk jamacian jerksalt och peppar2 msk kycklingfondca 2 tsk japansk soja2-3 msk maizenaredningen burk kräftstjärtarmycket färsk timjanfärsk korianderJag gjorde denna gryta i min Crock Pot, men det går även att göra den i en vanlig gjutjärnsgryta på spisen under låg värme
Jag gillar inte koriander så hoppade över det, slängde i lite persilja istället. 1 finhackad gul lök1/2 röd strimlad paprika1/2 strimlad gul paprika1/2 strimlad grön paprika400 gram kokosmjölk1 tsk sambal oelek 1/2 lime2 burkar kräftstjärtar (a 360 gram)(koriander)Gör så här. Pressa ner en halv lime & rör ner kräftstjärtarna och koriandern och klart att servera Ca 3-4 port. 2 burkar kräftstjärtar (a 360 gram)(koriander)
Klicka över kräftröran och garnera med färsk koriander. 400 gr kräftstjärtar i lake. 0,5 dl hackad koriander. 400 gr kräftstjärtar i lake. 0,5 dl hackad koriander
Istället för fisk är det också gott att servera soppan med räkor eller kräftstjärtar eller kanske till och med pilgrimsmussla (som jag i och för sig aldrig provat)
Det kommer ursprungligen från Landleys kök men jag använder räkor istället för kräftstjärtar. Jag hade inte heller någon koriander utan använde bladpersilja