Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar
Tina kräftstjärtarna om de är frysta och låt dem rinna av. frysta eller i lake. Blanda försiktigt i grönsakerna, kräftstjärtar och örtkrydda och hetta upp
Låt kräftstjärtarna rinna av, skär tomaterna i bitar och skiva champinjonerna. Häll i baconet, kräftstjärtar och ost, smaka av med salt och svartpeppar
Häll av spadet från kräftstjärtarna. Tillsätt till sist kräftstjärtarna och den hackade dillen. Låt bli varmt 1-2 minuter, kräftstjärtarna ska inte koka
) 1 port 1 port kokt avsvalnad pasta 75 g färdigstuvad spenat (finns fryst från Findus) 1 msk Philadelphiaost med smak 2 msk lättcréme fraiche 100 g kräftstjärtar ½ avokado i tärningar 100 g körsbärstomater i klyftor 1 dl blandad tärnad frukt Blandad sallad 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 1 msk Sweet Mango Sauce (Ica) Tina den färdigstuvade spenaten och rör ned philadelphia och lättcréme fraiche. 100 g kräftstjärtar
Vänd ner kräftstjärtar och hackad dill. Risonisallad till 4 personer4½ dl risoni2 små fänkål (ca 300g)250g sparris (fryst funkar bra)2 msk olivolja1 brk kräftstjärtar (170g)1 kruka dil50 g blandad salladsalt och pepparCitrusyoghurt250g keso1 dl matlagningsyoghurt1 msk pressad citron1 tsk rivet citronskalSalt och svartpepparKoka pastan enligt anvisning på paketet
Den här soppan är gjord på frysta gröna ärtor. Kräftstjärtar i lag. Häll av kräftstjärtarna. Häll upp soppan i skålar och lägg i en klick crème fraiche och toppa med kräftstjärtar
Dela eventuellt kräftstjärtarna något och blanda sedan med övriga ingredienser. 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt). Kavringssnittar med kräftröra, ca 16 st 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
Tina frysta musslor. Frysta musslor är redan öppna, men ska koka. frysta. Sjud soppan försiktigt ca 1 min och blanda ner musslor och tinade kräftstjärtar. 250 g kräftstjärtar
Toppa med kräftstjärtar och hackad dill och servera direkt. 170 g Kräftstjärtar. 1. Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter