Kräftstjärtar frysta recept

Nyförälskade kräftstjärtar

Nyförälskade kräftstjärtar

Nyförälskade kräftstjärtar, 2-3 pers. 4 förrätter)250 g kräftstjärtar (frysta är bättre än på burk)250 g färska champinjoner, skivad2 dl crème fraiche½ dl gul lök, finhackad ½ dl hackad persilja½ msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 krm svartpeppar1 vitlöksklyfta, pressad1 tsk torkad dragon1 msk konjakStek svampen i en torr stekpanna några minuter. 250 g kräftstjärtar
Kräftstjärtar i röd curry

Kräftstjärtar i röd curry

Tina kräftstjärtarna om de är frysta och låt dem rinna av. frysta eller i lake. Blanda försiktigt i grönsakerna, kräftstjärtar och örtkrydda och hetta upp
Kräftstjärtar A La Cocktail ..

Kräftstjärtar A La Cocktail ..

Tillsätt kräftstjärtarna och smaksätt med pressad citron och salt. Servera gärna med kräftstjärtar vid sidan om
Pastasås med bacon och kräftstjärtar

Pastasås med bacon och kräftstjärtar

Låt kräftstjärtarna rinna av, skär tomaterna i bitar och skiva champinjonerna. Häll i baconet, kräftstjärtar och ost, smaka av med salt och svartpeppar
Crêpes med kräftstjärtar

Crêpes med kräftstjärtar

Bred på osten, lägg på kräftstjärtarna och örterna. 1 dl kräftstjärtar (frysta och tinade eller i lake)
Uppdaterat recept: Pastasås med kräftstjärtar

Uppdaterat recept: Pastasås med kräftstjärtar

Häll av spadet från kräftstjärtarna. Tillsätt till sist kräftstjärtarna och den hackade dillen. Låt bli varmt 1-2 minuter, kräftstjärtarna ska inte koka
Flickornas fisksoppa med lax och kräftstjärtar

Flickornas fisksoppa med lax och kräftstjärtar

Häll i kräftstjärtarna precis före servering. 1 burk kräftstjärtar i lag. Fisk- och skaldjurssoppa 4 st portionsbitar av laxfilé smör 1 st gul lök 10 cm purjolök 1 klyfta vitlök 2 msk fryst röd chili, hackad 1 dl torrt vitt vin 2 dl lätt cremefraiche 1 burk körsbärstomater 2 msk fiskfond 1 msk fryst basilika, hackad 1 nypa svartpeppar 1 burk kräftstjärtar i lag 0,5 dl kräftlag (häll bort resterande)
Krämig Pastasallad med Spenat & Kräftstjärtar

Krämig Pastasallad med Spenat & Kräftstjärtar

) 1 port 1 port kokt avsvalnad pasta 75 g färdigstuvad spenat (finns fryst från Findus) 1 msk Philadelphiaost med smak 2 msk lättcréme fraiche 100 g kräftstjärtar ½ avokado i tärningar 100 g körsbärstomater i klyftor 1 dl blandad tärnad frukt Blandad sallad 1 dl keso 1 msk lättcréme fraiche 1 msk Sweet Mango Sauce (Ica) Tina den färdigstuvade spenaten och rör ned philadelphia och lättcréme fraiche. 100 g kräftstjärtar
Sparrismousse med kräftstjärtar!

Sparrismousse med kräftstjärtar!

Spara kräftstjärtar till dekoration och hacka resten grovt. Tillsätt grädden, kräftstjärtar, ägg, dill och smaksätt med salt och peppar
Varm sallad med kräftstjärtar och citrusyoghurt

Varm sallad med kräftstjärtar och citrusyoghurt

Vänd ner kräftstjärtar och hackad dill. Risonisallad till 4 personer4½ dl risoni2 små fänkål (ca 300g)250g sparris (fryst funkar bra)2 msk olivolja1 brk kräftstjärtar (170g)1 kruka dil50 g blandad salladsalt och pepparCitrusyoghurt250g keso1 dl matlagningsyoghurt1 msk pressad citron1 tsk rivet citronskalSalt och svartpepparKoka pastan enligt anvisning på paketet

Lax med täcke av kräftstjärtar

Dvs kräftstjärtar, creme fraiche, citronpeppar och dill. 2 burk(ar) kräftstjärtar. 1. Slå på ugnen på 225 grader

Grön ärtsoppa med vitt vin och kräftstjärtar

Den här soppan är gjord på frysta gröna ärtor. Kräftstjärtar i lag. Häll av kräftstjärtarna. Häll upp soppan i skålar och lägg i en klick crème fraiche och toppa med kräftstjärtar
Årets påskbuffé

Årets påskbuffé

Dela eventuellt kräftstjärtarna något och blanda sedan med övriga ingredienser. 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt). Kavringssnittar med kräftröra, ca 16 st 300 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
Fisk- och skaldjurssoppa

Fisk- och skaldjurssoppa

Tina frysta musslor. Frysta musslor är redan öppna, men ska koka. frysta. Sjud soppan försiktigt ca 1 min och blanda ner musslor och tinade kräftstjärtar. 250 g kräftstjärtar
Louise Johanssons Sandefjordsgryta

Louise Johanssons Sandefjordsgryta

Toppa med kräftstjärtar och hackad dill och servera direkt. 170 g Kräftstjärtar. 1. Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter