Låt kräftstjärtarna rinna av ordentligt och krama ur den sista vätskan med händerna. 1400 g kräftstjärtar i lake. 11 dl färskost. 1Krämig kräftröra 400 g kräftstjärtar i lake 1,5 dl majonnäs 1 dl färskost 0,5 msk citronjuice 3 salladslökar, skuren 1 dl dill, finhackad vitpeppar salt en nypa cayennepeppar
Blada skaldjur, citronsaft, lök, rom, färskost, creme fraiche, dill och chilin. Vispa samman lite kokt potatis och färskost (jag använde en med smak av örter och vitlök)
Vi tyckte det blev bäst att mixa även kräftstjärtarna, tyckte inte att de tillförde så mycket konsistensmässigt utan blev bättre utan bitar, men det är ju en smaksak
Kräftstubbar, 24 bitar200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)200 g färskost med pepparrot3 msk hackad rödlök2 msk hackad dill2 msk majonäs1 ½ tsk finrivet citronskalsaltnymalen svartpeppar4 mjuka tunnbröd, rektanguläraHacka kräftorna och blanda med övriga ingredienser. 200 g kräftstjärtar (avrunnen vikt)
Bred färskost på brödet. ) 1 port Ett tunnbröd 2 msk färskost av Philadelphiatyp och helst med smak Machesallad Många körsbärstomater i klyftor Blandad tärnar frukt (sharon, persika, jordgubbar och mango valde jag. ) Några tunna skivor rödlök Skagen & Avokadoröra 1 dl blandade skaldjur (räkor, crabfish och kräftstjärtar slängde jag ned) ½ liten avokado i tärningar 1 msk stenbitsrom 1 dl keso 2 msk lättcréme fraiche 1 msk philadelphiaost 1 msk pressad citron Blanda samman Skagen & Avokadoröran och ställ den i kylen så länge. 2 msk färskost