Och det hittade jag - Karins tjusiga lax med kräftstjärtar. till 4 portioner 4 portionsbitar av laxfilé (lätt)majonnäs efter smak (0-1 dl) 1 dl creme fraiche 1/4 tsk cayennepeppar 1 tsk dillfrön 300 gram hackade kräftstjärtar Börja med att göra en skåra mitt ner i varje laxfilébit och lägg laxen i en ugnsform. 1 tsk dillfrön. 300 gram hackade kräftstjärtar
Blanda samman majonnäs, crème fraiche, hackade kräftstjärtar, dillfrön, salt och peppar. Fylld laxfilé4 bitar laxfilé2 msk majonnäs1 dl crème fraiche170 g kräftstjärtar1 tsk dillfrönsalt och pepparSkär en skåra i varje filé och lägg över fisken i en ugnsfast form. 170 g kräftstjärtar. 1 tsk dillfrön
Fördela kräftstjärtarna i pajskalet, täck med den rivna osten och häll över äggstanningen. 1 burk kräftstjärtar eller räkor, ca 300g avrunna. 1 msk dillfrön. 1 burk kräftstjärtar eller räkor, ca 300g avrunna. 1 msk dillfrön
Nåja, det är inte alla som gillar att sörpla och slafsa och försöka pilla ut kräftstjärtar. Rosta ev dillfröna lätt i en torr, het stekpanna, och krossa dem lätt i mortel
Lägg i dillfrön, dill och fisk. Lägg i tomat och kräftstjärtar och koka ytterligare 1 min. 1 tsk dillfrön. 1 dl kräftstjärtar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 400 g torskfilé 2 tomater ½ tsk salt 5 dl Kelda® Skärgårdssoppa 1 tsk dillfrön ½ dl hackad färsk dill 1 dl kräftstjärtar
Låt kräftstjärtarna rinna av. ca 200 g kräftstjärtar. Koka pastan. Låt tomaterna rinna av. Hacka dillen. Blanda tomater, crème fraiche, dillfrö och hälften av dillen i en kastrull
Hacka de avrunna kräftstjärtarna grovt. Bland kräftstjärtarna med tomatpuré, malda dillfrö, dill, olivolja, ansjovisspad och smaka av med lite salt och peppar
Vänd ner kräftstjärtarna. Tillsätt dill, tomater och dillfrön. 1 b kräftstjärtar2 msk dill1 b Zeta plommontomater1/2 tsk dillfrön1 schalottenlök1 dl grädde1 dl creme fraiche1/2 tsk chili flakessalt, pepparHacka löken och mjukfräs i lite olja. 1 b kräftstjärtar. 1/2 tsk dillfrön