Tina kräftstjärtarna om de är frysta och låt dem rinna av. Fräs currypastan i woken och häll i kokosmjölk, fond, pressad lime, kaffirblad, socker eller honung och maizena utrört i vatten
Tillsätt vatten, vin, grädde, buljongtärning, hummerfond, salt, saffran, curry, paprika och cayenne. Sjud soppan försiktigt ca 1 min och blanda ner musslor och tinade kräftstjärtar. 2 krm curry. 250 g kräftstjärtar
Det allra sista så vräker du i kräftstjärtarna. För 4 pers400 g torsk400 g lax1 burk kräftstjärtar2,5 dl vitt vin5 dl kedla matlag. 1 gullök3 vitlöksklyftor3 lagerbld2 tsk sambal olek1 liter vatten1 dl konc hummerfond½ dl dillSalt,svert o vit peppar,curry,oregano,timjan, 10 rosepepparkorn o paprikapulverGrunden på morgonen