Låt kräftstjärtarna rinna av. 2 burk kräftstjärtar, à 320 g. 0,5 citron, rivet skal. Blanda alla ingredienser, spara 8 kräftstjärtar till garnering. Fördela röran i glas och garnera med kräftstjärtar och dill 8 portioner. 2 burk kräftstjärtar, 320 g
Låt kräftstjärtarna rinna av och rör ner dem i kastrullen. Ha i citronskal och saft. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 1 citron, skal och 1 msk saft. 1 burk kräftstjärtar á 170 g. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner
Lägg dem i en matberedare och pressa över lime- eller citronsaft. Bred ut krämen i pajskalet före servering och garnera med kräftstjärtar (eller räkor) och gräslök
Såå krämig och full med smak såväl fisk och kräftor som färsk dill, citron och tomat. En burk kräftstjärtar åkte ner i kundvagnen och väl hemma möttes jag av bland annat mjukost och creme fraiche som började närma sig bäst-före-datum…
Lägg ner tomter och dill i såsen och smaka av med citron salt och peppar. 400 gram torskfilé skäres i bitar1 burk kräftstjärtar i lake 360 g1 gul hackad lök1 msk olja1,5 dl lag från kräftorna2,5 dl mellangrädde1 msk maisena4 tomater i små tärningar2 msk hackad dill1 citronsalt och pepparHäll av kräftstjärtarna och spara lagen. 1 burk kräftstjärtar i lake. 1 citron
Blanda ihop med kräftstjärtar. 4 portett gäng mangokuber2 avocado1 burk kräftstjärtarDressing0,5 dl sweet chilisaften från en halv citron1 msk olivolja2 msk hackad koriandersalt och pepparev en bit rostad Njuta. 1 burk kräftstjärtar