Blanda sweet chilisås med limeskal (endast det gröna) och saften från halva limen till en dippsås. Doppa kräftstjärtarna två och två i smeten med hjälp av två skedar, lägg ner i oljan och fritera till fin färg
Tillsätt crème fraiche, fiskfond, chilisås och kräftspad. Häll av spadet från kräftstjärtarna. Tillsätt till sist kräftstjärtarna och den hackade dillen
5 msk chilisås 0. 5 dl majonnäs 1 msk chilisås 0. 5 krm vitpeppar eller svartpeppar ca 20 centimeter gurka ca 350 g kräftstjärtar i lake ca 10 st körsbärstomater ca 0. 5 msk chilisås 0. 5 dl majonnäs 1 msk chilisås 0. ca 350 g kräftstjärtar i lake ca 10 st körsbärstomater ca 0
Lägg i de väl avrunna kräftstjärtarna, crabsticks och dill. Häll i tomatsoppa, fisksoppa, crème fraiche, vitt vin, krossade tomater, hummerfond, chilisås och svartpeppar