Fisk och Skaldjur ⁄ Övrigt ⁄ ReceptFisk och skaldjursgryta med aioli. Till fisk och skaldjursgryta kan man som jag servera en aioli och citron men det går också bra med en klick cremé fraiche
Tillsätt sist kräftstjärtar och räkor och vänd ihop. Gör aioli. kräftstjärtar,. Lägg upp pastan i botten på en djup skål, fördela såsen över och toppa med aiolin
Kycklingfilé med kräftstjärtar och saffranssås. Du hittar många fler recept som är LCHF-vänliga under flikarna Soppor, Kött, Sallader, Aioli/Majonnäs/Sås/Pesto, så jag hoppas du själv vill botanisera bland recepten och se om något ytterligare kan passa dig
Kan även serveras med lite Aioli. Aioli. Lägg i 1 fiskfile i varje packet(knyte) ha sedan på citronpeppar,saffranen med vattnet och lägg i dom hackade grönsakerna, dom skalade räkorna, kräftstjärtarna. 200 g kräftstjärtar
4 300 g torsk- och laxtärningar 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 fänkål 500 g fast potatis 2 msk olja 1/2 g saffran 2 msk tomatpuré 8 dl fiskbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 1 tsk timjan 4 skivor, vitt formbröd 170 g kräftstjärtar i lake salt och peppar 2 msk hackad dill Aioli 1 äggula 1 vitlöksklyfta 1/2 tsk vitvinsvinäger 1 dl rapsolja salt och peppar 1/2 tsk rivet apelsinskal Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Men EN liten kräftstjärt blev det som jag doppade i aioli - då smakade det gott. Cocotter fyllda med ost, potatis och lök - gott redan där - toppade med gubbröra och rom