Grovriv morötterna och fräs dem tillsammans med margarinet i en kastrull. 2 stora morötter . 400 g kräftost (mjukost) . 2 stora morötter . 400 g kräftost (mjukost)
4 4 morötter 1 msk smör 2 msk vetemjöl 1 l vatten 1 hönsbuljongtärning 400 g kräftost (mjukost) 2 dl crème fraiche salt peppar Till servering 1 burk kräftstjärtar ev dill bröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Grovriv morötterna och fräs dem tillsammans med margarinet och vetemjölet i en kastrull. -)4-6 port2 msk margarin2 stora morötter2 msk vetemjöl1 l vatten2 fiskbuljongtärningar1 ask kräftost, á 400g (mjukost)0,5 burk kräftstjärtar2 stora nävar skalade räkor8-12 frysta gröna musslor1 laxfilé2 dl crème fraiche1 kruka dillcayennepepparGör så här. 1 ask kräftost, á 400g (mjukost)
Strö mjölet över morötterna. Koka upp vattnet och lägg i fiskbuljongen och morötterna. Hacka morötter i små tärningar och fräs dem mjuka i smöret, ca 5 minuter i stekpanna (medelvärme). 2 stora morötter. 400 g kavli mjukost med kräftsmak
Fräs purjolök och morötter i smör i en stor kastrull. 3 skivade morötter. 300 g Kräftost (mjukost). Häll på vatten och buljongtärningar och låt koka ca 15 minuter