allt kräftkött samt parmesanen och smaka av med salt och peppar. 1. Värm ugnen till 225 grader. Lägg majskolvarna (med blasten kvar) på en plåt och sätt in i mitten av ugnen
Blanda samtliga ingredienser, yoghurt, olja, pressad vitlök och kräftkött/kräftstjärtar. Gör först tzatzikin så den får en chans att dra till sig lite smak
På bilden är den serverad med såväl en bit halstrad gös och en kräftklo samt örtolja för dekoration, men det räcker alldeles utmärkt med en bit kräftkött som vacker dekoration och smakbit i den lena soppan
hummer- eller kräftkött. 1. Börja med såsen. Koka peppar, vinäger, dragon, lök, persilja och vatten i en liten kastrull några minuter tills ca 1/2 dl återstår
hummer- eller kräftkött. 1. Smält fettet och låt det svalna. 2. Koka peppar, vinäger, dragon, lök och persilja i en liten kastrull några minuter tills nästan all vätska har kokat bort