Låt helst kotletterna ligga någon timme i kylen och marinera innan du steker eller grillar dom. Kotletter med tacosmak1 kotlett/persontacokryddorpressad limejuiceBlanda samman tacokryddor och limejuice till en fast smet och pensla kotletterna med kryddröran. Mango och rabarbersalsa 2 dl hackad mango, ca 1 stycken mangofrukt behövs1 dl fint skivad rabarberstjälk10 cm fint strimlad purjolök½ lime, finrivet skal och saft1-2 msk finhackad mynta1 tsk sambal oeleksaltBlanda samman alla ingredienserna, smaka av
Krydda lammkotletterna med salt och peppar. Jag har dock inte gjort på lammracks utan lammfilé och så hoppade jag över myntaoljan men annars är det enligt recept
Lyft kotletterna. mynta/oregano. mynta/oregano. 4 tonfiskkotletter. Nu kan vi snart. inte hålla oss längre – det är dags att ta familjen på en resa till solen och
Myntan använder vi mest i goda drinkar men nu senast fick den samsas med fetaost och äpplen i en makalöst god sallad som vi slängde på en tallrik där fläskkotletter och klyftpotatis låg
Krydda lammkotletterna med salt, peppar, salvia, mynta och gärna citronzest eller hackad vitlök. Med mig därifrån fick jag jättefina lammkotletter och lammbog
Familjen fick rester idag men (själv ska jag grilla korvspett) de såg inte ledsna ut över kotletter (som lagats till i ugnen och sedan legat i frysen )kokt potatis och en bönsallad
I förrgår kokades det tagine på kotletter. I ugnen ligger steken, först petade jag in sex halverade vitlöksklyftor i den sen jag blandade paprikapulver, mejram, mynta, timjan, svartpeppar och salt med olivolja och smorde in hela låret, jag la den i en långpanna och stoppade in den i ugnen på 100/150 grader i 30 minuter