Finhacka vitlöken. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. För att tillaga receptet för 4 personer behöver du ha6-8 hg benfri kotlettSaltPepparGrillkryddaSås1/2 purjolök1 liten gul lök2 vitlöksklyftor1/2 röd paprika1 msk maizenamjöl1 msk chilisås1 msk sweet chilisås200 gr philadfelfiaost2,5 dl matlagningsgrädde1/2 dl mjölkKöttbuljongSaltPepparGör så härBryn kotletterna så de i stort sett är klara, krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda. 6-8 hg benfri kotlett. 2 vitlöksklyftor
Sambalkotletter. Fläskkotletter är ofta billiga liksom ”fläskytterfilé” så ta vilket som. Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Skala vitlöken. Stek kotletterna på hög värme i smör. Ta upp kotletterna och grönsakerna och sila skyn. Häll såsen över kotletterna- och grönsakerna och servera
Stek kotletterna så de får yta på bägge sidor. 6-8 kotletter. 1 Cantadou vitlök och örter. Slå över kotletterna och in i ugnen på 200 grader i ca 1 timme. -Mama Skogly ♥ 6-8 kotletter 2 gula lökar. 1 Cantadou vitlök och örter
Skala och hacka lök och vitlök. Salt och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja, ca 4 minuter per sida. Fräs paprika, lök och vitlök i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja utan att det får färg. 2 st kotletter. 1 st vitlöksklyfta
Stek löken i pannan i lite smör och tillsätt curry och paprika, lägg i cremé fraiche, vattten, buljong, worchestersås, HP-sås, pressad vitlök och tomatpuré
Vi har tänkt göra den här rätten ända sedan i torsdags eller när det nu var, men det har blivit annat så idag fick det äntligen bli ugnsrostade grönsaker i ugn, benfria fläskkotletter och mammas fantastiska vitlökssås