Tillsätt tärnad skinka, vin och grädde. Skär en ficka i varje kotlett. Lägg på en tomatskiva och riven ost på varje kotlett och gratinera i 15 minuter. 4 st kotletter. 50 g skinka
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Köttfärslimpa med skysås, farmors pitepalt och mammas kotletter i panna för att inte tala om pappas röding med citronsås
Denna gång försökte jag hetsa upp några fläskkotletter. Jag hade en liten slatt med ädelost i kylen och några skivor torkad skinka och använde det som smaksättning
1 1/2-2 kg kotlettrad eller färsk skinka med svål2 tsk salt2 krm pepparSås. Stick in en kött-termometer i den tjockaste delen av köttet och stek tills termometern visar 75° för kotlett och 85° för skinkstek, ca 1 1/2-2 timmar. 1 1/2-2 kg kotlettrad
Schnitzel görs oftast av skinka och kalvkött men även kyckling och kalkon. Ca 900 g ytterfile/benfri kotlett. Skiva ytterfilén/kotletten i ca 1 1/2 cm tjocka skivor. ) Ca 900 g ytterfile/benfri kotlett
Stick in en kött-termometer i den tjockaste delen av köttet och stek tills termometern visar 75° för kotlett och 85° för skinkstek, ca 1 1/2-2 timmar. 5 kg kotlettrad. 5 kg kotlettrad eller färsk skinka med svål 2 tsk salt 2 krm peppar 1 tsk ingefära apelsin saft av 1 Sås
Lägg på en skiva ost och fördela skinka på halva delen av schnitzlarna. 460 gram skinkschnitzel, 4 skivor, benfri kotlett eller fläskfilé. 40 gram rökt skinka, 4 stora eller små 8 skivor