Tillsätt mjölet utrört i vattnet, grädde, buljongtärning, salvia, balsamvinäger och russin. Lägg ner kotletterna i såsen och låt dem puttra några minuter
4 fläskkotletter med ben à 175 g 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk smör 1 msk vegetabilisk olja 1 skivad gul lök 1 msk vetemjöl 2 ½ dl torr äpplecider 1 dl kycklingbuljong 1 msk hackad färsk salvia, eller 1 tsk torkad salvia
Tillsätt mjölet utrört i vattnet, grädde, buljongtärning, salvia, balsamvinäger och russin. Lägg ner kotletterna i såsen och låt dem puttra några minuter
Tillsätt mjölet utrört i vattnet, grädde,buljongtärning, salvia, balsamvinäger och russin. Vi stekte kotletterna och lät dom koka lite i vatten/buljong gillar mer möra kotletter men det är smaksak