Hacka purjolök, löken och paprikan. Rör om och slå därefter såsen över kotletterna. För att tillaga receptet för 4 personer behöver du ha6-8 hg benfri kotlettSaltPepparGrillkryddaSås1/2 purjolök1 liten gul lök2 vitlöksklyftor1/2 röd paprika1 msk maizenamjöl1 msk chilisås1 msk sweet chilisås200 gr philadfelfiaost2,5 dl matlagningsgrädde1/2 dl mjölkKöttbuljongSaltPepparGör så härBryn kotletterna så de i stort sett är klara, krydda med salt, vitpeppar och grillkrydda. 6-8 hg benfri kotlett. 1/2 röd paprika
Hacka paprikan. Salt och peppra kotletterna och stek dem i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja, ca 4 minuter per sida. Fräs paprika, lök och vitlök i en stekpanna med 1 msk smör- och rapsolja utan att det får färg. 2 st kotletter. 5 st röd paprika
Röd paprika. Vi har tänkt göra den här rätten ända sedan i torsdags eller när det nu var, men det har blivit annat så idag fick det äntligen bli ugnsrostade grönsaker i ugn, benfria fläskkotletter och mammas fantastiska vitlökssås
4 st fläskkotletter 1-3 klyftor vitlök 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 burk (ca 227 g) ananas i skivor med spad 2 dl vatten 1 st hönsbuljongtärning 2 msk vitvinsvinäger 2 msk strösocker 2 tsk idealmjöl eller arrowrot 1 st liten zucchini 1 st röd paprika. 14 st fläskkotletter ca 0. 11 burk (ca 227 g) ananas i skivor med spad 1 st liten zucchini 1 st röd paprika
Rör ner de torra ingredienserna i äggsmeten och blanda även ner paprika, majs och ost. Det behöver inte vara färs som blandas med tacokrydda när det finns så mycket annat i affärernas diskar att välja mellan, varför inte prova med fläskkotlett
Skär auberginen i stavar, löken i klyftor samt paprikan i strimlor och lägg runt köttet. Peppra fläskkotletten runt om och lägg den i en ugnsform, sätt en köttermometer i den köttiga delen
Servera med kokt ris blandat med strimlad röd paprika. Snitta fettkanten på kotletterna och stek i resten av smöret på medelstark värme 3 min per sida, salta och peppra. 4 fläskkotletter