rostaderotfrukter. Servera medrostade rotfruk-ter och sallad. Smaka av med soja, salt och peppar. Krydda kotletternamed salt och peppar och stek dem i en stekpanna med olja, 3 minuter per sida. 2 st fläskkotletter
Fläskkotletterna åt vi till ugnsrostaderotfrukter, tomat och ärtskott, men det funkar säkert lika bra med ris, rostade grönsaker eller kanske till och med potatismos
Servera de rostaderotfrukterna till kotletterna och rödlöksmarmeladen. Rostaderotfrukter. Hacka persiljan och blanda den medrotfrukterna innan servering
Vänd sedan kotletterna först i vetemjöl, sedan i ett uppvispat ägg och därefter i ströbröd. Salta försiktigt, gärna med örtsalt och stek i en blandning av olivolja och smör
Till detta hade vi marinerade rostaderotfrukter, med smak av fänkål och dijonsenap. Vill du ha rotfrukterna till kotletten så börja med dem genast när du satt in köttet i ugnen, för de ska marineras en stund
Annars går det bra med karré, benfri kotlett eller skinkfransyska så länge de har svålen kvar. Du kan också rosta rotfrukter och potatis i pannan med fläsksteken