Syrlig pasta panna med helgens helstekta kotlett. Idag är det dags för en läcker pastapanna som jag idag gjort lite syrlig för att passa med mozzarellan i, vad det gäller grönsakerna som är i kan man ta vilka man vill själv la jag i dom om fanns hemma i kylen
Servera kotletternamedpastan och en god sallad. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Bryn kotletterna i olja, börja med hög värme och stek på båda sidorna till de fått fin färg
Servera genast med nykokt ris eller pasta. Stek kotletterna i sparsamt med matfett. Krydda med salt, peppar och några goda örtkryddor som mejram och timjan
Toppa kotletternamed grönsaksfräset och bjud nykokt pasta till. Krydda med salt och peppar. Stek kotletterna ca 4-5 minuter på varje sida i lite matfett
Krydda kotletternamed salt och peppar. Bjud nykokt pasta och nyriven parmesanost till. Skär ett snitt i varje kotlett från fettranden ända in mot benet, så att en ficka bildas