När man får tag i svenska lammkotletter i affären då blir man lycklig. Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till
Tvätta citronerna och skölj rosmarinen och skiva och hacka. 6-800g benfri kotlett. 2 citroner. Skiva kotletten i tunna skivor, max 5 mm tjocka och lägg i en stor bunke. 6-800g benfri kotlett. 2 citroner några kvistar färsk rosmarin
Blanda olja, citronskal, pressad vitlök och rosmarin i en skål. Lägg i kotletterna och vänd runt. Krydda kotletterna med salt och peppar och grilla dem 3–5 minuter per sida. 4 st kotletter. 1 st citron
Jag har alltid gillat fläskkotletter. Kombinationen av paprika (i det här fallet de gröna, smala turkiska), mild chili, citron och kapris tilltalar i allra högsta grad min gom
ca 600 gram nötytterfilé, fläskytterfilé eller benfri kotlett. 1 citron. Häll av och blanda med rivet skal av en citron, 2 msk olivolja och 2 krm salt. ca 600 gram nötytterfilé, fläskytterfilé eller benfri kotlett. 1 citron olivolja, smör
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grilladelammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Grilla även citronklyftorna. Blanda alla ingredienser till rubb och klappa in på kotletterna. Grilla kotletterna 5 min på varje sida och servera med couscous och grilladcitronklyfta. 4 Scan Rapsgriskotletter med ben. 1 citron
Grillad potatis. Lägg smör, vitlök och citron i en bunke. 800 g lammkotlettrad, eller kotletter. 0,5 citron, raspat skal och pressad. 800 g lammkotlettrad, eller kotletter 10 g timjan. Citron- och vitlökssmör0,5 citron, raspat skal och pressad 1 finhackad vitlöksklyfta 100 g osaltat smör olivolja salt svartpeppar