Egentligen passar detta utmärkt som helgrätt eller söndagsmiddag också, men har man hittat billiga fläskkotletter blir detta en supergod middag en vanlig vardag
Välj tjocka fläskkotletter så att de inte blir för torra. Att först steka på kotletter så att de får lite färg och sedan steka dem färdigt i ugnen med lite fettrand kvar tillsammans med svamp, grönsaker och en sås på grädde och philadelphia visade sig bli en riktigt lyckad rätt
Fläskkotletter är ofta billiga liksom ”fläskytterfilé” så ta vilket som. Sambalkotletter. Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Fläskkotlett i ugn med gräddig tomatsås. Salta och peppra kotletterna. Fläskkotlett i gräddig tomatsås. Förstek kotletterna i smör så att dom får en lätt stekyta
Blanda ihop resterande ingredienser och häll såsen över kotletterna. 4 fläskkotletter. 4 fläskkotletter. Sådana här vardagsrecept gillar jag som småbarnsförälder
Igår testade vi nått nytt till middag, himmelska fläskkotletter. 8 st benfria fläskkotletter. Sätt ugnen på 175 C och lägg de råa fläskkotletterna i en ugnsform. Häll blandningen över de råa kotletterna och grädda i ca 2 timmar i ugnen. 8 st benfria fläskkotletter
Fläskkotletterna har brynts och fått fin färg. Men de absolut godaste kotletterna, vare sig du köper dom med ben eller benfria är dom som får bräsera i en god buljong så dom blir riktigt möra, smakrika och saftiga