4 st fläskkotletter 1-3 klyftor vitlök 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 burk (ca 227 g) ananas i skivor med spad 2 dl vatten 1 st hönsbuljongtärning 2 msk vitvinsvinäger 2 msk strösocker 2 tsk idealmjöl eller arrowrot 1 st liten zucchini 1 st röd paprika. 14 st fläskkotletter ca 0. 11 burk (ca 227 g) ananas i skivor med spad 2 dl vatten 1 st hönsbuljongtärning 2 msk vitvinsvinäger 2 msk strösocker 2 tsk idealmjöl eller arrowrot. 11 burk (ca 227 g) ananas i skivor med spad 1 st liten zucchini 1 st röd paprika
Häll över ananasspad och vatten. Snitta fettkanten på kotletterna på några ställen. Stek kotletterna i sparsamt med matfett, ca 3-4 minuter på varje sida. Lägg 1 ananasskiva och 1 cocktailtomat på varje kotlett. 2 st kotletter. 2 skiva ananas. 5 dl ananasspad
Blanda krossad ananas med riven ost och fördela på kotletterna. Låt ananasen rinna av i en sil. Bryn kotletterna i en stekpanna med matfett, ca 2 minuter per sida. Tillsätt grädden, blandad med kycklingfond, vid sidan av kotletterna i pannan och lägg på ett lock och bräsera i 3 minuter. 2 st kotletter. 1 st ananas
Tillsätt ananas, purjolök och svamp och stek på hög värme under omrörning någon minut. 600 gram kotlett, karré eller fläskfilé. 10,5 färsk ananas. Skär bort skalen av ananasen och skär den i ca 2x2 cm kuber
Dela ananasen i mindre bitar som du bryner i stekpannan tillsammans med grönpepparn. Kanske det är dags för en recension av de där kotletterna som vi kockade till häromdagen, som kom från gården där Håkans modelldebut skedde
Tillsätt ananasjuicen och ananas tärnad i bitar. Tillagar man kotletter för länge blir det torra och tillagar man dem för kort tid så kan man bli sjuk, vilken balansgång
skär bort skal på ananasen, klyfta den i bitar och skär i små strimlor. Tillsätt ananas och tomat. 250 gram fläskkött som kotlett, fläskfilé eller fläskkarré. 1/4 färsk ananas
Eftersom han alltid gör sina grillsåser efter huvudet, och utan att tänka på mängden, kan jag inte erbjuda något recept men den ena är en sötsyrlig variant med bl a krossad ananas, honung, en skvätt bourbon och ketchup och den andra en het marinad med bl a ketchup, senap, Louisiana Hot Sauce Chipotle, Worcestershire-sås och Liquid Smoke