Korvstroganof 6 port. Wohoo. Vilken underbar mat, den har ni aldrig hört förr på den här bloggen va. ) Det här är en favorit som jag haft genom alla år men inte ätit på väldigt länge nu
Idag har vi ätit en god och lite kryddigare korvstroganof här hemma till middag. Korvstroganof som man fick den i skolan tyckte jag inte var supergott utan snarare ganska smaklöst men i det här receptet är det vitlök, spiskummin, paprikapulver, oregano och sambal oelek i som ger det lite mer smak och sting
Men det är såklart Korvstroganof med blomkålsris. Nu kommer det ett sent inlägg som vanligt, det är ju oftast på kvällarna man kan avsätta lite tid till att sitta och summera dagen
När jag kom hem hade Viktor lagat korvstroganof, så gott. Vardag när den är som bäst. Idag var jag och tränade med min PT och jag var så trött att jag ville börja gråta o bara sätta mig ner
Korvstroganof till 2 pers. Korvstroganof till 2 pers. 200 gr falukorv1 paket baccon (125 gr)1 liten gul lök1 tomat2 msk creme fraiche1 dl grädde2½ dl mellan mjölk2½ msk tomatpurésaltvitpeppartorkad persiljamaizenaredning
De som tror att man som laktos och glutenintolerant inte kan äta en korvstroganof f har fel. Däremot måste man vara väldigt försiktig med vilken korv man använder sig av