Garnera med hackad persilja. 450 gr färska champinjoner, 1 st lök, smör, 5 dl vatten, 1 st svampuljongtärning, 5 dl matlagnings grädde, salt, peppar och 1 msk persilja. Forma tekakor eller korvbröd jäses ca 40 min. 1 msk persilja
Du kan alltså använda det till en slags korvbröd, wrap eller tacobröd. persilja. Halloj på er. Kesoplättar har nog de flesta av er hört talas om och kanske även testat att göra
6 portioner 6 st chorizo 6 stora korvbröd, surdegsbröd eller små baguetter Chimichurri. Ca 3 dl grovhackad persilja Ca 1 dl grovhackad färsk koriander 1 liten näve färsk oregano eller 1 msk torkad oregano 2 vitlöksklyftor 1 färsk chili (om du gillar hetta annars uteslut) 1 dl olivolja Saften från 2 lime eller 3-4 msk röd eller vitvinäger (jag föredrar lime) Salt & peppar Serveringsförslag (förslagen nedan är valfria). 6 stora korvbröd. Ca 3 dl grovhackad persilja
Servera korven i korvbröden och strö över persiljan. Finhacka persilja. Vik upp korvbröden och rosta på ett galler i övre delen av ugnen tills de fått fin färg, ca 3 min
korvbröd,. Toppa med tomater, picklad rödkål, purjolök, tahini, persilja och sesamfrön. Forma sedan till korvbröd och grädda på 175-200 grader i ugnen i ca 15-20 minuter