Lägg dem glest på en plåt med bakplåtspapper. Dela degen i 12 bitar och forma dem till släta, avlånga korvbröd. Grädda korvbröden i mitten av ugnen 8-10 min. 1 1⁄2 dl rostadlök
Vi åt korven medrostadlök, senap och ketchup samt en hemgjord gurkmajonäs (recept kommer). Det är ju så himla gott med hembakat bröd, de blir mer rejäla och mycket mer mättande än de färdigköpta från affären
Förra helgen grillade vi korv ute och då bakade jag dessa supergoda korvbröd – spana in dem. Till korven hade vi förstås senap och ketchup samt rostadlök men jag svängde även ihop en snabb gurkmajonäs som alla gav tummen upp
Pinnbröd är mycket roligare och godare att äta korven med istället för korvbröd (som innehåller socker och annan skit), så det rekommenderar jag er alla att prova
Servera genast i vanliga korvbröd eller uppvärmda ugnsbaguetter tillsammans med exempelvis snabbpicklad gurka, vitlöksfräst svamp, rostadlök, sesamfrön, srirachamajonnäs (färdig eller hemmablandad) och skivad vårlök
4 BBQ- och majsmajonnäs 340 g majskorn 1 tsk olja 1 röd peppar 1/2 dl bbq-sås 1 dl majonnäs 1 dl rostadlök Grillat 2 röda paprikor 8 paprika & vitlök råkorv 8 korvbröd gärna med surdeg Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong