½ dl olja med neutral smak. Tillsätt olja, salt, honung och det mesta av mjölet. Rulla hälften till avlånga korvbröd och resten till bullar som plattas ut till hamburgerbröd
Eventuellt kan man tänka sig att ersätta oljan med rumsvarmt smör som knådas in i degen. Tillsätt uppvispat ägg, olja, salt, honung och det mesta av mjölet
5 dl mjölk (så fet så möjligt) 750 g vetemjöl 20 g havssalt 50 g honung 1 ägg 100-200 g surdeg (friskt och bubblande) 10 g jäst (kan utesluta om man vill jäsa brödet bara på surdeg
korvbröd. Smaka av med salt och peppar. Servera korven i bröd med mos, coleslaw och valfri senap. Tips Det är gott att smaksätta korvspadet med ett lagerblad, några skivor gul lök och ett par vitpepparkorn
Placera korvbröden i ugnen några minuter så att de blir varma och får en krispig yta. Lägg morötterna på ett ugnssäkert fat och tillsätt ingefära och ringla över olivolja, honung och salt
Hamburgerbröd/Korvbröd. Citronbaguette med poolish. Korvbröd. Lös jästen eller surdegen i vattnet med en visp och tillsätt mjölet och vispa tills massan blir slät
Placera korvbröden i ugnen några minuter för att värmas upp och få en krispig yta. Lägg morötterna på ett ugnssäkert fat och tillsätt ingefära och ringla över olivolja, honung och salt
korvbröd. Av någon anledning så har jag aldrig bloggat om chili con carne men Helena har ett recept med apelsin och honung här i matbloggen som du kan utgå från som receptskiss