majonäs, hackad saltgurka, curry, cayennepeppar, en gnutta agave sirap. Oavsett så är dessa fluffiga glutenfria korvbröd och krispig kikärtskorvar alldeles underbart goda
I tisdags kväll åt vi såsen till grillkorv, korvbröd och pommes. Eftersom det är bostongurka i den som i alla fall vi förknippar med korv med bröd så smakade den ypperligt även till denna rätten men jag gjorde den något lite tjockare i konsistensen och så tog jag obefintligt med curry i den men lite mer cayennepeppar istället
Garant passade också på att tjuvlansera sitt nya Brioche korvbröd. Tre fantastiska toppings, Picklat äpple & curry, Paprika & tomat relish och Rödlöks chutney
Jag stod i köket och testade att tillaga dessa glutenfria korvbröd för första gången, inför min semester on the road, och tänkte att jag lika gärna kunde provsmaka dem till lunch också, varför jag kom på idén att göra en spännande korv till
Snitta upp upp brödet ungefär som korvbröd och stoppa in grönsakerna. ½ msk curry. Skär kycklingköttet i centimetertjocka skivor, gärna med vinklad kniv för större skivor