Servera med ris till. Varva korvskivor och det mesta av purjon i en ugnsform. ca 500 g falukorv, skivad. 1ca 500 g falukorv, skivad 3 dl tunt skivad purjolök 3 dl crème fraîche 4 msk tomatpuré 2 tsk ljus dijonsenap salt och pepparVärm ugnen till 225°. Sätt in mitt i ugnen ca 20 minuter
Servera med ett gott hemlagat potatismos, kokt potatis, pasta eller ris och en sallad. Skär korven i skivor, men inte helt igenom och lägg korven i en ugnssäker form
Moset räckte inte till Mannens matlådor så vi kokade lite ris i stället. Jag gjorde som jag brukar, ost och tomat på korvskivor i ugnen, men den här gången gjorde jag en enkel gratängsås och hällde över korven med klassiska smaker till korv som bostongurka, senap och ketchup
Enkelt att göra men de känns lite lyxigare än korv och makaroner. Kokade ris till. Så på förmiddagen la jag kycklingfilé i marinad (olja, soya, balsamvinäger, pressad vitlöksklyfta, kryddor) som senare fick åka in i ugnen tillsammans med lite wokgrönsaker
Dra av skinnet på korven. Sätt på ugnen. Snitta korven med jämna avstånd. Ugn 225°c. 400-500 g falukorv. Stek i mitten av ugnen 25-30 min. Server med pasta, potatis eller ris 4-5 port. 400-500 g falukorv