Servera riset tillsammans med den kalla såsenoch stekt korvmed hög kötthalt. Servera dessutom tillsammans med en kall sås som gör sig extra bra till det kryddiga riset
Servera med en sås. Rör ner risetoch smaka av med salt och peppar. Strimla paprika och lök och rör ner. 4 port kokt råris 4 pers8 chorizokorvar1 röd paprika1 rödlök10-12 färska champinjonersalt, pepparStek korvoch svamp. 4 port kokt råris 4 pers. 8 chorizokorvar
Enligt utsago smakade det faktiskt bättre medris till så så får det bli nästa gång. Moset räckte inte till Mannens matlådor så vi kokade lite ris i stället
com - en gräddig såsmed smak av soltorkad tomat, vitlök och basilika. Beroende på vilken grädde du använder (fetthalten styr) så kan du behöva reda av såsenmed ex
Mixa ihop vitlök, grädde, mjölk, avrunna soltorkade tomater, basilika, lantbuljong och tomatpuré i en kannmixer eller med hjälp av en stavmixer till en slät sås
Servera med tex risoch grönsaker. ), krämigt ochmed perfekt tuggmotstånd. Såsen är to die for. Korv i alla dess former och skepnader står högt i kurs i min familj