Det här är en riktigt härlig chokladkaka med spännande smak av körsbär och madeira. Den blev riktigt god men om ni provar den så försök hålla er lite för den smakar bäst dagen efter den är gjord
Blev så sugen på cheesecake, och körsbär. och samtidigt rom. så jag slängde ihop en blandning. Hade dessutom kvar pepparkakor en burk så jag tyckte gott dom kunde komma till användning
Jag har varit omgiven av KÖRSBÄR den senaste tiden. I det välsignade trädet när jag sträcker mig efter dem och med nöd och näppe lyckas nå det där allra mest solmogna som dinglar retfullt nätt och jämt inom räckhåll
LÄTTFRYST MOUSSE AV KÖRSBÄR. 5 1/2 dl körsbär, urkärnade. 1 dl socker. 1 msk gelantinpulver. 3 dl grädde. Lägg 1/2 dl körsbär åt sidan och koka upp resterande med sockret
Stannade precis upp och kom på mig själv multitaska något extremt. Jag slutar aldrig att förvåna mig själv – samtidigt som jag jobbar, bakar jag, packar, städar, plockar ögonbrynen, fixar naglarna
Häll av broccolin, halvera korsbärs tomaterna låt det fräsa med i pannan. Är det någon i den här världen som får tiden att räcka till allt som måste göras