Skär köttet i 2 cm tärningar. Bryn kött och cyrry i smör i en stekpanna. Fräs tills det fått fin färg. Skiva sedan vitlök och gul lök som får fräsa med
Servera tillsammans med kornris, bulgur, couscous eller ris, allt efter eget tycke och smak. Tärna upp kycklingfilén i små bitar, kuber om 1 cm eller gärna mindre
Och då väljer man den bästa ris sorten, kornris. Koka kornriset. 50g kornris. Vad gör man när. man kommer hem från träningen och är sugen på något snabbt och lätt men är inte
Jag valde helt enkelt kornris för att det var en av alla sorter jag har hemma som lockade idag, ni kan använda vanligt ris men kornris har så mycket mer fibrer och protein än vanligt ris och är så mycket godare
Servera med ris, kornris eller liknande. Kycklinggryta med spännande smaker. En lättlagad gryta som bjuder på spännande smaker som kardemumma och mango
En bunt mangoldblad (sisådär 30-40 stycken, och om man kan välja så är det bra om de är ungefär så stora som en hand med lite spretande fingrar) 400 g lammfärs 1 dl korngryn (som uppenbarligen måste kallas kornris för att folk ska köpa det) 1 gul lök 150 g taggsvamp en rejäl bunt bladpersilja kanske tre matskedar senap (jag hade en hemmagjord, grov variant med dragon i) 1 ägg rivet skal från en liten citron saltåpeppar