Korngrynsrisotto recept

Korngrynsrisotto

Korngrynsrisotto

1. Rosta skivade morötter med ett stänk av olivolja i ugn 200 °C i 15 minuter. 2. Fräs lök och vitlök i en skvätt olivolja i en stekpanna
Korngrynsrisotto med sojamarinerad aubergine

Korngrynsrisotto med sojamarinerad aubergine

Korngrynsrisotto2 dl korngryn 1 gul lök, finhackad 2 klyftor vitlök, finhackade 100 g shiitakesvamp 100 g ostronskivling 1 l grönsaksbuljong 100 g parmesanost, finriven 20 g smör 1 kruka persilja, grovt hackad 1 ask krasse 20 g parmesanost, finriven (till servering) salt rapsolja
Korngrynsrisotto

Korngrynsrisotto

Den här goda korngrynsrisotton är en enkel och billig vardagsrätt, som dessutom passar bra i matlådan
Korngrynsrisotto med svamp

Korngrynsrisotto med svamp

Även denna goda risotto var tagen ur "Bönor". Jag har kört inne lite på den boken just nu. Har haft lite dåligt samvete att jag inte har använt den förrän nu

Korngrynsrisotto med lammkorv

1. Finhacka löken. Fräs lök och korngryn i lite flytande margarin. Tillsätt vatten och kalvfond. Krydda med lite peppar och timjan

Korngrynsrisotto

Fräs lök och vitlök i olivoljan. Tillsätt korngrynen och rör om. Häll i ca 2 dl fond och sänk värmen till medelvärme

Italiensk risotto på svenska

Korngrynsrisotto med svamp1 gul lök2 vitlöksklyftorca 200 g färsk svamp3 dl korngrynca 12 dl grönsaksbuljong2 dl vitt vin100-200 g haricot verts (förväll ca 5 minuter om de är färska, frysta kan tillsättas som de är)15-20 coctailtomater1 dl riven parmesanost (godast om du river själv)Hacka lök och vitlök