Rub Blanda ihop kryddorna, receptet räcker till ca 1,5 kg lax1 msk salt1 msk krossade fänkålsfrön2 tsk mald koriander2 tsk mald svartpeppar1 tsk chilipeppar800 g lax, 4-6 personerSkär ett grovt rutmönster med djupa skåror ner mot skinnsidan, gnid in kryddblandningen generöst, lite drygt hälften till 800 g lax, även i skårorna. 2 tsk mald koriander
Ta bort från värmen och blanda ner koriandern. 1dl hackad koriander. Tillsätt köttet och rör runt, häll på maizenablandningen, låt koka upp och lägg i vårlöken sist, rör runt och låt puttra 1 minut. 1dl hackad koriander
Servera till laxen, toppa med några färska koriander och myntablad. färsk koriander. 4-5 vårlökar. Lägg laxfileérna i en ugnsform och pensla hoisinsås över dom
Toppa med jordnötter och hackad koriander. några vårlökar, hackade. Därefter vårlök, morot och broccoli. 1/2 bunte koriander, finhackad. 1/2 bunte koriander
Servera med korianderblad, limeklyftor, jordnötter, och återstående vårlök och böngroddar. I en mortel, gör en pasta på vitlök, koriander stjälkar, röda chili och limeskal
En kruka hackad/klippt koriander. 2-3 fint strimlade vårlökar (eller en halv purjolök). Den här salladen är så otroligt god och fungerar bra som tillbehör till både kött, fisk och kyckling
finhackad bladpersilja eller koriander. Strimla morötter, sockerärtor, vårlök och paprika. Finhacka vitlök,persilja eller koriander och finriv ingefära