Jag fick tips till dagens middag hos Sandras Matkrypin som gjort torsk i grön curry. Den här salsan passade perfekt till heta torsken och servera den i en egen lite skål vid sidan om
Jag har här valt en blandning av persilja och koriander. TORSKEN. 4st torskfiléersaltsvartpeppar1tsk paprikapulver100g smör3msk rapsolja3msk kapris2st lime, saften1del koriander, finhackad1del persilja, finhackad Torka överflödig vätska från fiskbitarna med hjälp av hushållspapper. 4st torskfiléer. 1del koriander
Ingredienser 800 g Torskrygg 2 st vitlöksklyftor 2 st schalottenlökar 2 st lime 1/2 paket Ingefära 800 ml kokosmjölk 3 dl vatten 1 paket Koriander 1 paket Persilja 1 tsk gurkmeja några droppar tabasco 1 tsk salt olivolja och smör till stekning
Torsk, majs, tomat, avokado och koriander. I torsdags kväll lagade jag mexikansk torskrygg till middag och nej – proteinbrödet var inte en del av matkassen utan mitt substitut till tortillasbrödet som skulle serveras till fisken enligt receptet