Tillsätt koriander och saft från limen. koriander, grovhackad. 4 personer Ingredienser 400 g spaghetti, tunn 4 vitlök, klyftor, hackade 25 g ingefära, färsk, skalad och finstrimlad 2 msk rapsolja 400 g kungsräkor, eller kräftstjärtar 1 röd spansk peppar, urkärnad och finhackad 2 dl koriander, grovhackad 1 lime, saften från 0,5 tsk salt
Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 msk röd curry pasta (thaicurry). 1 knippe färsk koriander, hackad. Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Garnera med den hackade koriandern. Blanda ned sockerärtorna i pastavattnet när 3-4 minuter av pastans koktid återstår. Rör ihop Philadelphia-osten med sweetchilisås och blanda ned i stekpannan tillsammans med pastan, sockerärtorna och 0,6 dl av kokvattnet. 400 g pasta linguine. 2 tsk hackad, färsk koriander
När pastan kokat klart är det bara att servera och toppa med ännu mer färsk koriander. Sätt en kastrull med pastavatten på spisen (på med värme såklart)