Du kan variera kryddor och örter som används i fyllningen för att skapa din egen favoritversion – prova t ex att använda en halv urkärnad röd chili som finhackas, för en mer eldig färs, eller lägg till paprikapulver, färsk basilika, koriander eller timjan
cayennepeppar, paprikapulver, salt. Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 paprika, i bitar (en halv röd och en halv grön tog jag). 1 knippe färsk koriander, hackad
Tillsätt böngroddarna och hälften av koriandern. Hacka paprikan, vårlöken och röd chili, Stek i pannan eller woken tillsammans med lite olja i några minuter
Strimla purjon på sned i ½ cm stora bitar, skär ner paprikan i små kuber. Hacka koriander som du strör över pasta såsen + att ha som garnering när pastan kommit på tallriken
Salta, peppra och tillsätt en nypa basilika och ytterst lite koriander. Koriander. Börja med att koka linserna, 1 del linser på 3 delar vatten (½ dl linser = 1,5 dl vatten)