Hacka koriandern. Skiva rödlöken tunt och lägg i en ren burk eller skål. Vänd i koriandern. Lägg på spenat, avokado, halloumi, picklad lök och lite mer majonnäs
Strö över hackad lök, gurka och rejält med koriander. Koriander. Riv eller skiva vitlöken tunt. Koriander. Häll olja i en stor stekpanna, tillsätt curry, ingefära och vitlök
Lägg sedan upp grönsakerna och basilika- och korianderbladen på serveringstallrikar. 2 gula lökar, gärna färska, eller ett knippe av salladslök. 1 dl färska korianderblad. 2 vitlöksklyftor, hackade
Strö över hackad lök, gurka och rejält med koriander. Koriander. Riv eller skiva vitlöken tunt. Koriander. Häll olja i en stor stekpanna, tillsätt curry, ingefära och vitlök
Är ni många gäster är det bra att sila bort lagen och försöka peta bort lagerblad, timjan, peppar- och korianderkorn så att det går snabbt att servera de picklade lökskivorna och vinbären utan att det droppar
Rör i koriander på slutet och servera direkt. 1 rödlök, skivad. 1/2 purjolök i bitar. 1 knippe färsk koriander, hackad. Efter några minuter tillsätt den röda löken, kryddor och currypasta, fräs runt i ca 5-8 minuter
I en större kastrull, stek lök och vitlök på låg värme i lite kokosolja tills dom är mjuka. En riktigt enkel och god soppa med morot, paprika, citrongräs och ingefära – toppad med mynta och koriander
Börja med att bre era baguetter med majonnäs och sedan gurka, skivade Jalapeño, grillad fläskkarré, inlagda morötter och rättika samt avsluta med koriander
Fräs lök och vitlök i olivolja och tillsätt därefter, chili, lime och vin. Jag brukar ofta göra gräddiga musslor med vin, men idag blev det i stället asiatisk touch med lime, chili och koriander