Koreanska revben med picklad gurkaKoreanskarevben. Det ligger en bit revben på tallriken, revben av sida för att mer exakt, där man låtit den mer köttiga biten sitta kvar istället för att ta bort den och kalla dom för spareribs Mårtenssons kök
Koreanska revben Dela revbenen, släng bort onödiga fettbitar. Lägg revbenen i marinaden och låt ligga i kylen i ett dygn hd.se
Koreanska revbensspjäll Skär revbenen i grova skivor längs med benen. Tillsätt hälften av purjolöken till revbenen. Ta upp revbenen och lägg dem på en ugnsplåt receptfavoriter.se
Espressocake (gluten- och mjölkfri) Vi hade bokat bord på den koreanska restaurangen Namu till ikväll, men bokade av, då jag är helt slut Nicklas Kokbok
Koreanska revben Dags för ett återbesök i det koreanska köket. Denna gången blev det kryddiga och goda revben. Skär isär revbenenMat och smak
Koreanska revben Lägg revbenen i marinaden och låt ligga i kylen i ett dygn. Sjud revbenen sakta i en timme eller tills köttet verkar mört hd.se
Kimchi (Koreansk syrad kål) Servera till koreanskarevben. 1/2 kinakålshuvud 2 tsk salt 4 salladslökar 2 vitlöksklyftor 3 cm färsk ingefära 2 tsk sambal oelek 2 tsk fisksås 1/2 tsk cayennepeppar 1/2 tsk paprikapulver 1 tsk strösocker 1 hd.se