Servera genast med den koreanska coleslawn och eventuellt jasminris eller ugnsrostad potatis till. Blanda väl med kål, morot och purjolök, massera gärna coleslaw lite så blir konsistensen ännu krispigare
Om du inte vet vad Kimchi är så är det en fermenterade kålsallad med mycket chili och andra göttigheter, det är en stapelvara i det koreanska köket och äts till nästan allt
Med smak av kimchi, ett koreanskt tillbehör som är kryddigt i smaken och gjort på fermenterad kål. Dessutom två skålar från Swedish Grace-kollektionen från Rörstrand
När jag var i Filippinerna var vi på en koreansk restaurang, och samtidigt som vi fick menyerna ställde man fram små skålar med banchan på vårt bord - detta ingår i en koreansk måltid och ingår då alltså i priset
japanska nudlar, frusen waka mesallad, wontonpapper, vårrulleark, rispapper, böngroddar, svarta sesamfrön, kimchikrydda (kålen är saltad och tyngd i skafferiet), mynta, bok choi, koriander och lite till
Tillsätt salladslök, morot, rättika och den saltade salladskålen i chiliblandningen och blanda ordentligt – gärna med händerna så att grönsakerna inte går sönder
Jag har på senare tid experimenterat en hel del med fermentering och nu var det dags att testa på Kimchi, en traditionell koreansk rätt som oftast baseras på kinakål