Ris Broccoli Sesamfrön (valfritt) Sweet chilisås TIPS. Koreansk färs är en riktigt god rätt som du enkelt slänger ihop på max 30 min. Inlägget Koreansk färs- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN
När jag gjorde dessa dumplings så bytte jag ut fläskfärsfyllningen mot tinade skalade räkor (samma mängd) och broccolin mot förvälld blomkål stekt i vitlök, som i den här rätten
Tidigare hade restaurangen indisk inriktning för att ändras till Koreansk efter en resa dit. På vägen tillbaka åkte vi förbi ett grönsaksstånd längs vägen med självbetjäning, där passade vi på att handla potatis, broccoli, lök, morötter, gul- och rödbetor till bland annat kvällens middag
Market serverar komex – en mix av koreanskt och texmex. Efter en lång stunds fundering, beställer vi friterad avokado, guacamole med nachos, en broccoliwok samt en svamprätt
För ett par dagar sedan la du ut bilder på när du grillar koreansk, är det årets trend. Grillar mycket rotfrukter, blomkål, broccoli, spetskål mm brukar bränna på dom rätt hårt, efter grillning så på med salt/olivolja/smör/raps olja och kläm på grillad citron ovanpå
1 st broccoli. 1. Skär köttet i strimlor och lägg i en bunke. Finhacka vitlök och chili. Riv ingefäran. Blanda ihop vitlök, chili, ingefära, sesamolja, soja och lime