Koreansk broccoli recept

Koreansk färs- Middag på 30 min

Koreansk färs- Middag på 30 min

Ris Broccoli Sesamfrön (valfritt) Sweet chilisås TIPS. Koreansk färs är en riktigt god rätt som du enkelt slänger ihop på max 30 min. Inlägget Koreansk färs- Middag på 30 min dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Koreansk strimlad biff med wokade grönsaker och glasnudlar

Koreansk strimlad biff med wokade grönsaker och glasnudlar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram ryggbiff 4 klyfta(or) vitlök 1 st röd chili 2 msk ingefära , riven 1 tsk sesamolja 2 msk soja , glutenfri, japansk 1 msk rapsolja 1 st lime , saften Grönsaker 2 st paprika(or) 150 gram sockerärtor 2 st rödlök(ar) 1 st broccoli 1 msk rapsolja 0,5 tsk sesamolja 1 tsk soja , glutenfri 240 gram glasnudlar , ca 150 gram Köp receptet Näringsvärde Kcal
Koreansk strimlad biff med wokade grönsaker och glasnudlar

Koreansk strimlad biff med wokade grönsaker och glasnudlar

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram ryggbiff 4 klyfta(or) vitlök 1 st röd chili 2 msk ingefära , riven 1 tsk sesamolja 2 msk soja , glutenfri, japansk 1 msk rapsolja 1 st lime , saften Grönsaker 2 st paprika(or) 150 gram sockerärtor 2 st rödlök(ar) 1 st broccoli 1 msk rapsolja 0,5 tsk sesamolja 1 tsk soja , glutenfri 240 gram glasnudlar , ca 150 gram Köp receptet Näringsvärde Kcal
Koreansk het kyckling med sesamwokade grönsaker

Koreansk het kyckling med sesamwokade grönsaker

1 broccoli. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 kycklingklubbor Kryddblandning 2 msk honung 1 msk japansk soja 1 msk oystersauce 2 rivna vitlöksklyftor 2 tsk vitvinsvinäger 1½ msk sambal oelek 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja ½ tsk salt 1 krm peppar 2 dl Arla Köket® crème fraiche 1 broccoli ½ liten purjolök 1 morot 1 röd paprika 3 msk oystersauce 2 tsk honung 1 msk sesamolja 1 msk rostade sesamfrön
Dumplings med räkfyllning och mangosalsa

Dumplings med räkfyllning och mangosalsa

När jag gjorde dessa dumplings så bytte jag ut fläskfärsfyllningen mot tinade skalade räkor (samma mängd) och broccolin mot förvälld blomkål stekt i vitlök, som i den här rätten
Kimchistekt ris med ägg (mjölkfri)

Kimchistekt ris med ägg (mjölkfri)

Kimchi är en traditionell (fermenterad) koreansk rätt, som ofta baseras på kinakål, och det är ett riktigt läckert tillbehör till olika maträtter
En mycket enkel middag med lax

En mycket enkel middag med lax

Ugnsbakad lax, kokt ris, broccoli – allt serverat med soja, koriander, koreansk chili och lite sesamolja
Koreanska risbollar med omelett

Koreanska risbollar med omelett

Kimchi, samma mängd som broccolin. Tidigt i våras hade vi koreansk matvecka och den maten imponerade verkligen
100 saker att göra i Bangkok

100 saker att göra i Bangkok

Bangkoks trendigaste ungdomar hänger runt, instagrammar sina cafébesök, shoppar färgade linser koreanskt smink

Restips i Sverige-våra guldkorn från Bjärehalvön och Höganäs

Tidigare hade restaurangen indisk inriktning för att ändras till Koreansk efter en resa dit. På vägen tillbaka åkte vi förbi ett grönsaksstånd längs vägen med självbetjäning, där passade vi på att handla potatis, broccoli, lök, morötter, gul- och rödbetor till bland annat kvällens middag
Recension: Market, Göteborg

Recension: Market, Göteborg

Market serverar komex – en mix av koreanskt och texmex. Efter en lång stunds fundering, beställer vi friterad avokado, guacamole med nachos, en broccoliwok samt en svamprätt
Intervju med Johan Sörberg

Intervju med Johan Sörberg

För ett par dagar sedan la du ut bilder på när du grillar koreansk, är det årets trend. Grillar mycket rotfrukter, blomkål, broccoli, spetskål mm brukar bränna på dom rätt hårt, efter grillning så på med salt/olivolja/smör/raps olja och kläm på grillad citron ovanpå