Låt musslorna rinna av. 1225 g musslor, konserverade. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör till stekning ½ pkt saffran à 0,5 g 2½ dl avorioris 5 dl vatten 3 msk kycklingfond 40 g Arla® Svenskt Smör pressad saft av 1 lime 1 krm sambal oelek 500 g stora räkor med skal 1 grillad kyckling 1 paprika 3 tomater 225 g musslor, konserverade ½ dl grovhackad färsk persiljaSkala och hacka lök och vitlök
Gör i ordning musslorna för kokning. Lägg i torsk och musslor och när det åter kokar lägger du på lock och sänker värmen, så att det endast sjuder sakta
Sen när det kokat upp kan du stänga av värmen och låta räkorna och musslorna puttra. 50 g musslor ( konserveradeanvände jag från Abba). 50 champinjoner ( konserverade från euroshop tog jag)
Eftersom vi inte hade någon annan juice hemma använde vi juicen från den konserverade ananasen. Här kommer både bild och recept på smoothien vi lagade igår
TonfiskJag har svårt för konserverad tonfisk (likaså konserverademusslor). FredagsfiskEftersom vi gympar på fredagseftermiddagen så bör middagen gå snabbt
När kniven letat sig ner genom den tjocka, smaklösa paneringen hittade jag en stackars överkokt liten gummiboll, inte helt olik de konserverade fiskbullarna i konsistensen
När kniven letat sig ner genom den tjocka, smaklösa paneringen hittade jag en stackars överkokt liten gummiboll, inte helt olik de konserverade fiskbullarna i konsistensen
½ burk konserverademusslor ( typ abba). Till lunch blev det detta då jag hade en öppnad burk med musslor och en halvrutten rabarberstjälk i kylen, men det blev supergott faktiskt, en riktig chock