4 kronärtkockshjärtan, konserverade. 4 kronärtkockshjärtan, konserverade. Eftersom att jag hade kikärtor, aubergine och kronärtskocka över sedan jag gjorde pizza förra helgen valde jag att använda dessa överskottsingredienser till att laga ett alternativ till den sallad jag i vanliga fall brukar göra
NÖDVÄNDIGHETER1 burk konserverade kronärtskockshjärtan ca. 400 g250 g haricot verts1 silverlök eller två mindre knipplökar1 vitlöksklyfta2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkade tomatersalt, svartpepparGÖR SÅ HÄRHäll av kronärtskockorna och låt dem rinna av, dela dem i mindre bitar. 1 burk konserverade kronärtskockshjärtan
Rör om och lägg kronärtskockorna och resten av oliverna bredvid. När jag gör med hel kyckling låter jag jordärtskockorna gå med från början och lägger på kronärtskockor och oliver när det är en kvart kvar
Häll av dina konserverade skockor och lägg dem på grillen när du frambringat fina glöder. Ok, eftersom det inte är säsong för denna delikatess får det bli burkvarianten
eller konserverade kikärtor. en finhackad vitlöksklyfta2 dl frusen bladspenat1/2 dl frusen majs1/2 dl frusna eller konserverade kikärtor1 grillad paprika från burkett par bitar marinerad kronärtskockachilisalt & pepparfräs vitlök och några flingor av chili tillsammans med spenat, majs och frysta kikärter i olivolja (konserverade läggs i senare)
Mixa kronärtskockorna och oljan till en kräm och mixa peston till lagom pestokonsistens. 1 burk konserverade kronärtkockshjärtan 2 msk olivolja Pesto. 1 burk konserverade
Ersätta konserverade eller frysta grönsaker med nya celler kan göra en enorm skillnad. Försök mumsa på kronärtskockor, havregryn, brunt ris, och fikon att få hormonell akne under kontroll
Gör tomatsåsen genom att blanda konserverade tomater med hackad vitlök och chilipulver. 1 burk konserverade cocktailtomater. 1 burk konserverade kronärtskockshjärtan. 1 burk konserverade cocktailtomater