Jag tog mig an de konserverade tomaterna. Lägg tomaterna i en steriliserad burk(du steriliserar genom att låta glasburken stå i ugnen i 120 grader i minst 10 minuter), varva med lite vitlök och färsk basilika
Skala vitlöksklyftorna och skär dem i skivor. 6-7 vitlöksklyftor. 6-7 vitlöksklyftor. Före. Efter. Jag har aldrig tyckt om soltorkade tomater, de är för torra och koncentrerade i smaken för min del men semi-torkade eller lättorkade som jag provat tycker jag väldigt mycket om
vitlök och örter eller kanske paprika eller varför inte gräslök. 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora burkar med konserverade kokta kikärtor (häll av dem och skölj dem under rinnande kallt vatten innan de används). 400 g kokta kikärtor (se här) alternativt 2 tetror eller 2 normalstora burkar med konserverade kokta kikärtor (häll av dem och skölj dem under rinnande kallt vatten innan de används)
Blanda chilisåsen med soja och vitlök. 1 kycklingfilé2 msk sweet chilisås0,5 msk kinesisk soja0,5 riven vitlöksklyftaTina kycklingen, skär den i lagom stora bitar för spett. Wokade grönsaker med nudlar1 liter vatten2 krm salt100 g äggnudlar0,5 paprika100 g färsk eller konserverad svamp1 vitlöksklyfta5 cm purjoca 1/4 aubergineca 1/4 zucchini2 msk olja1 krm peppar0,5-1 tsk sojaev. 100 g färsk eller konserverad svamp. 1 vitlöksklyfta