Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Tillsätt gelatinbladen. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. 4 blad gelatin. 1 blad gelatin. 170 gr kondenseradmjölk. 22 gr gelatinpulver. Tillsätt sedan kondenseradmjölk, gelatin utblandat med 125 gr vatten , aprikosmarmelad och hallonpure. 4 blad gelatin. 1 blad gelatin. 170 gr kondenseradmjölk. 22 gr gelatinpulver
Rör ner gelatinbladen. 1 burk kondenseradmjölk (kokt i ca 1,5 timme)1+2 dl vispgrädde1,5 gelatinblad2 äggulorKoka en burk sötad kondenseradmjölk (min burk var på 397 g) i ca 1,5 timme så att den förvandlas till en ljuvlig dulce de leche. Lägg 1,5 gelatinblad i en skål med lite kallt vatten i minst 5 min så att gelatinet mjuknar. 1,5 gelatinbladca 200 g hallon0,75 dl florsocker2 dl vispgräddeGör samma process med gelatinet så att det mjuknar som i dulce de leche-moussen. ) När kärnorna silats bort, värm på de passerade hallonen lite snabbt igen, vispa ut med 0,75 dl florsocker och rör ner gelatinbladen. 1,5 gelatinblad. Koka en burk sötad kondenseradmjölk (min burk var på 397 g) i ca 1,5 timme så att den förvandlas till en ljuvlig dulce de leche. 1,5 gelatinblad
Lägg gelatinet i blöt. Krama ur gelatinbladen och lägg ner i kastrullen. Rör tills gelatinet smält. Börja med att koka burken med den kondenserademjölken i en stor panna med vatten, jag kokade i 2 timmar och tyckte det blev perfekt. Ca 200 g (1/2 burk) dulce de leche (kondenseradmjölk som har kokat i vatten i 2 timmar). 2 gelatinblad
Vispa ihop ägg, mjölk och olja lite lätt i en annan bunke. Hade även tänkt göra gelatinbubblor men mina vattenballonger ville bara bli spetsiga och jag hade för lite tålamod för att försöka mer
Under tiden, vispa mjölken och kvargen tills den blir krämig och får bubblor i volymen. Värm upp juicen eller saften och "droppa" lite åt gången gelatinpulver under omrörning tills gelatinen har blandats ut
Häll den kondenserademjölken i en bunke. Blanda i mjölk- och limesaftblandningen. Lägg gelatinet i en djup tallrik, häll på kallt vatten så att det täcker
Tillsätt gelatinet samt lite pastafärg. 200 g kondenseradmjölk. 19 g gelatinpulver. Blötlägg gelatinpulver med 0,5 dl vatten. Häll 1 dl vatten, strösocker samt kondenseradmjölk i en gryta. 200 g kondenseradmjölk. 19 g gelatinpulver
Rör ner den kondenserademjölken. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Skaka av vattnet från gelatinbladen och rör ner dem i den varma smeten så att de smälter