En härligt saftig glutenfri mjuk kaka med smak av apelsin, kokos och kondenseradmjölk. Idén att baka mjuk kaka på kondenseradmjölk fick jag efter ett svep på pinterest där jag hamnade på en australiensk webbplats för hemma-mammor
Under tiden, vispa mjölken och kvargen tills den blir krämig och får bubblor i volymen. Lägg i sist rivna apelsinskalet och blanda med en slev eller en sked
Smält mjölkchokladen över vattenbad. då tänkte jag att möjligen det kan fungera med apelsin. Kan berätta att det blev super gott, och en otroligt god apelsinsmak också
Vispa grädde, häll ner en burk kondenseradmjölk och smaksätt på valfritt vis. Andra förslag är hackade jordnötter och jordnötssmör, pressad apelsin eller citron, jordgubbar, kolasås, daimkulor… Har du fler goda förslag
Ta från spisen och blanda i kondenseradmjölk. Ta från spisen och blanda i kondenseradmjölk. 400 g choklad av bra kvalite i mindre bitar (ljus eller mörk)394 g ( en burk) kondenserad sötat mjölk1-2 dl mandelflarn några droppar essens (apelsin, mint. )(Jag byte ut 2 rutor mjölkchoklad mot 2 rutor mintchoklad och det blev perfekt) Smält choklad över vattenbad. 1-2 dl mandelflarn några droppar essens (apelsin, mint. )(Jag byte ut 2 rutor mjölkchoklad mot 2 rutor mintchoklad och det blev perfekt) Smält choklad över vattenbad