Slå över i en skål och blanda med resten av grädden, vanilj-socker, rabarbersaft och yoghurt. Skär rabarbern till kompotten i bitar och lägg i en kastrull
Toppa med en klick yoghurt och hackade pistaschmandlar. Blanda alla ingredienser till kompotten i en kastrull och koka på medelvärme i cirka 20 minuter, tills päronen blivit mosiga. Fördela kompotten i 4 portionsskålar eller glas
Tillsätt rabarberkompott och yoghurt, vänd slutligen samman till en ganska fast men ändå slät smet. Detta ledde till ytterligare ett muffinsbak där min rabarberkompott istället fick åka ner i smeten
Yoghurtkräm med rabarberkompott och havrecrunch var det ja och den efterrätten rekommenderas. Igår kväll kickade jag igång säsongen och det gjorde jag med en enkel efterrätt där några rabarber blev till en kompott smaksatt med socker och ett uns kardemumma
Fördela kompotten i skålar och toppa med en klick yoghurt. Koka upp försiktigt och sjud ungefär 10 minuter under lock tills det tjocknat till kompott. 1 dl tjock yoghurt, 10 %
Blanda ner vaniljpulver, limeskal och yoghurt i äggsmeten. 1 dl matyoghurt 10 %. Låt småkoka i ca 10 minuter till en fast kompott. 1 dl matyoghurt 10 %
Vispa grädden hårt och blanda den med turkisk yoghurt och florsocker. Gör kompotten. Bred blandningen lite slarvigt över marängbotten och klicka rabarberkompotten ovanpå
Det gâr bra att servera till efterrätt, med morgongröten eller naturell yoghurt. I Singapore ställde vâr vän och värd sej och gjorde äppelkompott pâ söndag morgon