Kompott yoghurt recept

Rabarberpannacotta med soppa och kompott

Rabarberpannacotta med soppa och kompott

Slå över i en skål och blanda med resten av grädden, vanilj-socker, rabarbersaft och yoghurt. Skär rabarbern till kompotten i bitar och lägg i en kastrull
Päronkompott med yoghurt

Päronkompott med yoghurt

Toppa med en klick yoghurt och hackade pistaschmandlar. Blanda alla ingredienser till kompotten i en kastrull och koka på medelvärme i cirka 20 minuter, tills päronen blivit mosiga. Fördela kompotten i 4 portionsskålar eller glas
Väldigt bärig vaniljcheesecake

Väldigt bärig vaniljcheesecake

en riktigt krämig vaniljcheesecake toppad med en hallon- och blåbärskompott. Vispa i några minuter och tillsätt sedan turkisk yoghurt
Ingas Plommonkompott

Ingas Plommonkompott

Plommonkompotten är mycket god till glass eller på yoghurt. Lägg ner frön och stång i kompotten. Då får kompotten en liten smak av lakrits
Rabarber och KardemummaMuffins

Rabarber och KardemummaMuffins

Tillsätt rabarberkompott och yoghurt, vänd slutligen samman till en ganska fast men ändå slät smet. Detta ledde till ytterligare ett muffinsbak där min rabarberkompott istället fick åka ner i smeten
Dessert – Yoghurtkräm med rabarberkompott & havresmul

Dessert – Yoghurtkräm med rabarberkompott & havresmul

Yoghurtkräm med rabarberkompott och havrecrunch var det ja och den efterrätten rekommenderas. Igår kväll kickade jag igång säsongen och det gjorde jag med en enkel efterrätt där några rabarber blev till en kompott smaksatt med socker och ett uns kardemumma
Chiasylt med mango

Chiasylt med mango

Kompott. Använd chiasylten som vanlig sylt – på våfflor, i yoghurt, på gröt eller som marmelad på mackan
Pannacotta med rabarberkompott

Pannacotta med rabarberkompott

Men den här pannacottan med mycket yoghurt i, den är god. Gör så länge kompotten enligt recept + lite kanel i
Plommonkompott med kardemumma

Plommonkompott med kardemumma

Fördela kompotten i skålar och toppa med en klick yoghurt. Koka upp försiktigt och sjud ungefär 10 minuter under lock tills det tjocknat till kompott. 1 dl tjock yoghurt, 10 %
En sagolik kombination

En sagolik kombination

Blanda ner vaniljpulver, limeskal och yoghurt i äggsmeten. 1 dl matyoghurt 10 %. Låt småkoka i ca 10 minuter till en fast kompott. 1 dl matyoghurt 10 %
Jordgubbssemifreddo

Jordgubbssemifreddo

Börja med Jordgubbskompotten då den behöver svalna ordentligt innan den blandas in i semifreddon. Vänd ner den grekiska yoghurten i grädden
Marängtårta med rabarberkompott

Marängtårta med rabarberkompott

Vispa grädden hårt och blanda den med turkisk yoghurt och florsocker. Gör kompotten. Bred blandningen lite slarvigt över marängbotten och klicka rabarberkompotten ovanpå
Äppelkompott med kanel

Äppelkompott med kanel

Det gâr bra att servera till efterrätt, med morgongröten eller naturell yoghurt. I Singapore ställde vâr vän och värd sej och gjorde äppelkompott pâ söndag morgon