Värm alla ingredienser på medelvärme tills glazen blir lös, ta av från värmen Äppel- och ölkompott. Grilla fläsket på medelvärme och pensla köttet med chiliglaze med hjälp av en rosmarinkvist när köttet börjat få lite färg
11 msk finhackad rosmarin och timjan. 1Björnbärskompott 250 g frysta björnbär, eller andra bär 0,5 dl ljust muscovadosocker 1 krm nymalen svartpeppar 1 msk finhackad rosmarin och timjan. 1Vaniljfärskost 250 g färskost 1 tsk vaniljpulver 2 msk honungBörja med att lägga alla ingredienser till kompotten i en kastrull, låt småkoka på låg temperatur tills den gått samman
Løkkompott med balsamicoeddik og rosmarin hever måltidet til nye høyder. LøkkompottDette er også godt som tilbehør til kjøtt, og passer ypperlig til kraftig grillmat
ex isop, rosmarin, lavendel och luktsalvia. 10) Glace serveras med små bakelser eller sockerbröd, därefter 11) kompott och sist 12) frukter, såsom äpplen, apelsiner, russin och mandel o
Lägg kokosfett, vitvinsvinäger, honung, samba olek, rosmarin, vitlök, örtsalt, svartpeppar och vanilj i en blender eller i en kopp och med en stavmixer, gör pure av allt
Så till en ny kompott/röra till ”veckans matlåda”. 800gr 2 medelstora pumpor200gr 1 stor hackad lök2st hackade vitlöksklyftor1st hackat citrongräs (Överkurs, det behöver ni inte om ni inte vill)20gr olivolja1dl balsamicovinäger2 matskedar hackad persilja2 matskedar hackad rosmarin1/3 tesked sambaolek (överkurs)1/4 tesked stevia socker (överkurs)Tippen på en kniv med vaniljpulver (överkurs)30gr av pumpa fröna från pumpan Malen svartpeppar1 tesked örtsalt2dl kyckling spad eller vatten med 2 matskedar grönsaksfond. 2 matskedar hackad rosmarin