Tillaga rabarberkompotten. Blanda grädde, créme fraiche och socker, vispa blandningen styv. Rensa, snoppa och dela jordgubbarna i fjärdedelar, vänd ner dem i den varma kompotten och ta av från värmen
Som ni vet gillar jag att göra bärkompotter till efterrätt eller gofika på helgen. Jag brukar oftast ha antingen vispad grädde eller tex crème fraiche till
Den sötsyrliga lena rabarberkompotten med mer vatten för att få mer mängd och en lite tunnare konsistens än i originalreceptet samt även gelatinblad för att få den att stelna till lite extra gör sig fantastiskt bra till cheesecaketoppingen
Rabarberkompott. Lägg upp kompotten i serveringskålar och ställ eventuellt in i kylen. Klicka upp Vaniljgräddfrâichen på kompotten och toppa med jordgubbssalladen
Äppel-kokos kompott. Varva äppel-kokoskompotten med kesella/keso-smeten i ett fins glas eller en skål. Det var röd mjölk, salami, falukorv, skogaholmslimpa, ett typ 2 meter långt paket med formfranska, smör, margarin, massa kartonger med fryst färdigmat, Kellog´s cornflakes, creme fraiche, och extremt många Billys Pan pizza-förpackningar
Denna rätt kan bli riktigt smal, om ni väljer att ta mini i stället för lätt crème fraiche och mascarpone, samt utesluter sockret i kompotten (fungerar mycket bra då frukten är söt i sig) och halverar mängden florsocker i krämen
Tillsätt grädde, creme fraiche, vin, salt & peppar. Fyll moussen över rabrberkompotten. Vispa grädden och blanda med den smälta chokladen, creme fraiche och socker
Stöt kompotten med en potatisstöt till önskad konsistens. 2 msk lätt crème fraiche. Skala och koka potatisen, finhacka schalottenlökarna och grovhacka persiljan