Denna gången hade jag koljafilé. 2 bitar koljafilé per person1-2 färska smålökar i varje paket3 cocktailtomater per person1 skiva citron i varje paketfärska kryddor. 2 bitar koljafilé
400g koljafilé. 400g koljafilé. Att tillaga fisk & grönsaker som vakuumpackats med vår FoodSaver för att sedan tillagas med sous-vide teknik med en cirkulator är det bästa sättet att nå perfektion på ett väldigt enkelt sätt
1 pkt fryst koljafilé. 1 pkt fryst koljafilé. En klassisk retrohusmanskost som hade sin höjdpunkt på 50-talet när frysboxen började komma in i hemmen och man kunde köpa fryst fisk
600 gram koljafilé. 600 gram koljafilé. Det här receptet har sitt ursprung i en fiskkokbok och upphovsmannen är Fredrik Eriksson som har vunnit Europamästerskap i matlagning
600 g koljafilé. 600 g koljafilé. Köttfri måndag, fisk på tisdag, soppa på torsdag. Ja, i bland försöker jag styra upp ett visst mönster i köket men oftast går det inte
4 600 g koljafilé 900 g fast potatis 1 gul lök 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 200 g färsk bladspenat salt och svartpeppar 2 msk riven färsk pepparrot 2 msk hackad dill Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
2 st koljafilé. Salta filéerna och lägg dem på en tallrik. Låt stå i 20 minuter. Mikrokoka fisken på en tallrik vid 650W, 3–4 minuter, eller sjud i en kastrull med vatten
4 Fiskgratäng 600 g koljafilé eller torskfilé 2 tsk salt 2 krm finmalen vitpeppar 400 ml kokosmjölk (gärna extra krämig) skalet av 2 lime 1 tsk sambal oelek Tillbehör 4 port ris 2 lime delad i klyftor Wokade grönsaker 2 msk rapsolja 300 g strimlad pak choi 250 g broccoli (i mindre bitar och buketter) 2 strimlade salladslökar 2 krm salt 1 krm finmalen vitpeppar Lägg till i inköpslistan