Tillsätt tomatvinägern, och låt den koka in. I brist på det kan det vara nog så tillfredsställande att, den bristande inspirationen till trots, faktiskt lyckas slänga ihop en riktigt god rätt på kolja
Skiva gurkan mycket tunt på längden och vänd skivorna hastigt i lika delar vinäger och olivolja. När potatisen nästan är klar är det dags att tillsätta koljan till vattnet och koka den klar tillsammans med potatisen
kolja, gör eller torsk. Blanda äggulor, senap och vinäger. 1 msk vitvinsvinäger. Fish and Chips. 1. Blanda nästan allt vetemjöl (ta undan lite att vända fiskbitarna i), maizena och bakpulver i en skål
Limebasilikan, apelsinen, den lilla röksmaken och vinägern blev väldigt bra tillsammans. Till lördagens sushilagande inhandlades en stycke koljafilé à 370 gram varav 70 gram användes. Nåt blött med fisk som man äter med sked 300 g kolja eller liknande en burk rökta musslor nån skiva rökt lax 150 g fänkål 150 g purjolök några vitlöksklyftor lite olja 1 liter fiskbuljong 2 msk vinäger av nån trevlig sort, idag blev det äppelcidervinäger skal och saft från en apelsin lite salt 100 g körsbärstomater 70 g spenat några överblivna sparrisar en näve limebasilika. 300 g kolja. 2 msk vinäger
chardonnayvinäger. lättrimmad koljarygg. Fräs rödlöken halvmjuk i lite olivolja, tillsätt socker och vinäger, låt koka på svag värme i 40 minuter. Rök koljan i en Abu-rök till 43° i innertemperatur